مرکز آمـوزش و مشـاوره 
در حوزه فناوری اطلاعات 
 

 

 

چرا به یک مرکز آموزش و مشاوره تخصصی نیاز دارید؟

در طی سال های اخیر با توجه به پیشرفت های سریعی که در دنیای دیجیتال در حال وقوع می باشد، کسب و کارها نیز به سرعت مجبور به تغییر خود برای انطباق با این فضای پیچیده شده اند.

اما از آنجایی که اکثر صاحبان مشاغل و کسب و کارها دانش کافی در حوزه های دیجیتال ندارند، دچار زیان های سنگینی می شوند که سرمایه و زمان آنها را به هدر می دهد. در طی بیش از یک دهه فعالیت حرفه ای در صنعت آی تی و تولید نرم افزار برخی از چالش هایی که صاحبان کسب و کارهای سنتی و دیجیتال با آنها مواجه بوده اند را ادامه آورده ایم.

  • عدم اشراف به مسائل حقوقی مختص صنعت آی تی و نرم افزار چه در عقد قراردادهای برون سپاری چه در استخدام نیرو
  • عدم دانش کافی در شناخت صحیح نیازها برای ورود به دنیای دیجیتال و ادامه مسیر در این دنیا
  • عدم استفاده از صحیح از تکنولوژی برای توسعه نرم افزار
  • ندانستن اصول مدیریت پروژه های نرم افزاری، مدیریت تیم های نرم افزاری و حتی مدیریت تیم های دیجیتال مارکتینگ!
  • و بسیاری موارد دیگر...

موارد فوق و بسیاری تجارب ناموفق دیگری که باعث شده بسیاری از اشخاصی که می خواسته اند در این فضا وارد شوند، آسیب ببینند عامل این شده اند که ما تصمیم به راه اندازی مرکز آموزش و مشاوره، منتورینگ و کوچینگ تخصصی فناوری اطلاعات و توسعه نرم افزار شرکت پالاپال پرداز فارس بگیریم.

در مرکز آموزش و مشاوره شرکت پالاپال پرداز، هدف ما این است تا بتوانیم در کنار مشتریان خود قرار بگیریم و به آنها کمک کنیم تا بتوانند با صرف حداقل زمان و هزینه بهترین تصمیمات را در دنیای دیجیتال بگیرند و بهتری اجرا و بهره وری را داشته باشند.

مشاوره های ما در چه حوزه هایی هست؟

 

 نرم افزار

contract

عقد قراردادهای نرم افزاری

web-programming

توسعه سیستم های نرم افزاری

project-management

تست و ارزیابی کیفیت نرم‌افزار و کدها

software-development

مدیریت پروژه‌های نرم‌افزاری

leadership

کوچینگ و منتورینگ تخصصی توسعه‌دهندگان


توسعه کسب و کارهای دیجیتال

 
training

کوچینگ و منتورینگ دیجیتال مارکترها

visa

مشاوره استارتاپ ویزا

idea

مشاوره جهت اخذ مجوز دانش بنیانی

 
 
startup

آمادگی کسب و کارهای حوزه آی تی برای بازارهای جهانی

online-shop

راه اندازی کسب و کارهای آنلاین

campaign

بازاریابی دیجیتال و کمپین های تبلیغاتی

 

مشاوره سازمانی

 
consultation

مشاوره استقرار سیستم های نرم افزاری

gamification

گیمیفیکیشن

data-management

فناوری های آموزشی نوین

diagram

معماری سازمانی

 

آموزش و مشاوره ویژه افراد

با پیشرفت سریع دنیای آی تی، افراد نیازمند به آموزش و به‌روزرسانی دائمی مهارت‌ها و دانش خود هستند. مرکز آموزش و مشاوره پالاپال پرداز می‌تواند به عنوان یک منبع اصلی برای آموزش حرفه‌ای و ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف ذکر شده عمل کند.

این مرکز با ارائه دوره‌های آموزشی مطابق با نیازهای بازار کار و بهره‌گیری از افراد متخصص، به افراد کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای موفقیت به دست آورند.

آموزش و مشاوره ویژه سازمان ها

 همچنین، این مرکز می‌تواند با ارائه مشاوره‌های تخصصی در حوزه های بالا، به سازمان‌ها و کارکنان در بهبود عملکرد و استراتژی‌های فناورانه کمک می نماید تا از رویکردهای به‌روز و کارآمد استفاده نمایید و به چالش‌های پیش روی خود پاسخ دهید.

مجوزهای شرکت

 
 

سوالات رایج

لیست سوالات

1چرا ما؟
بسیاری از شرکت ها هستند که می گن مشاوره رایگان!
اما واقعیتش اینه که این مشاوره رایگان قرار هست که به شما ذهنیتی بده که بتونید با خیال راحت از خودشون خرید کنید!
1-اما ما قرار نیست، چیزی بهتون بفروشیم! فقط خدمات مشاوره، پس خیالتون می تونه راحت باشه که به بهترین راه حل خواهید رسید.
2- ما فقط بر اساس یافته هامون از توی اینترنت و خوندن کتاب کنار شما قرار نمی گیریم، ما در مورد چیزهایی کنار شما قرار می گیریم که علاوه بر دانش، تجربش رو هم داشته باشیم.
برای مثال، زمانی که صحبت از استارتاپ می کنیم، توی شرکت خودمون، تا به حال بیش از 6 تا استارتاپ شروع کردیم، که تعدادیش موفق شده و تعدادیش شکست خوردن. با افراد زیادی شراکت کردیم و تعدادی موفق شدن و تعدادی شکست خوردن! اگر می گیم مشاوره دانش بنیان، چون بیش از 5 سال هست که دانش بنیان هستیم و سه محصول دانش بنیان داریم و فرایند رو طی کردیم و فقط در موردش نخوندیم و نشنیدیم!
پس قرار هست مسیری که رفتیم رو یکبار دیگه با شما بریم، اما به شما کمک می کنیم که اشتباهات ما رو تکرار نکنید و کارهای درستی که انجام دادیم رو انجام بدید. تا هم توی زمان و هم هزینتون یک صرفه جویی قابل توجه اتفاق بیافته.
2فرق بیزینس کوچینگ با خدمات شما چیست؟

ما عملاً بیزنس کوچینگ هستیم، اما به صورت متمرکز برروی حوزه آی تی و توسعه نرم افزار متمرکز شده ایم. در واقع ما در کنار کسب و کارها و سازمان ها قرار می گیریم و به صورت متمرکز برروی چالش هایی که در دنیای دیجیتال دارند تمرکز می کنیم و معمولاً سعی می کنیم وارد سایر لایه های سازمان ها نشیم.

3کوچینگ برای من مناسب است یا مشاوره یا منتورینگ؟

کوچینگ، مشاوره و منتورینگ، سه رویکرد مختلف در توسعه شخصی و حرفه‌ای هستند.

در کوچینگ، تمرکز بر توسعه مهارت‌ها و توانمندی‌های فردی/تیمی است و و کوچ به عنوان یک همکار موثر در رسیدن به اهداف شخصی/تیمی و حرفه‌ای عمل می‌کند. کوچینگ زمانی مناسب است که:

• قرار است خود مخاطبان توانمند شوند و قدرت حل مساله پیدا کنند.

• مخاطبان فرصت کافی برای حل مساله دارند (عجله ای در کار نیست بلکه قرار است ریشه ای به مسائل بپردازد)

• مخاطبان در مساله به حد کفایت، دانش و مهارت دارند.

• مسائل نیاز به خلاقیت و نوآوری مخاطبان دارد.

در مشاوره، تمرکز بر راهنمایی و پیشنهادهای ارائه‌شده توسط مشاور به مشاوره‌گیرنده است و معمولاً در مسائل خاص و تخصصی به کمک می‌آید و وقتی مناسب است که:

• مخاطبان تاکید بر توانمندسازی خودش ندارند.

• مخاطبان فرصت کافی برای حل مساله ندارند.

• مواردی وجود دارند که مخاطبان در آن ها به حدکفایت ، دانش و مهارت ندارند.

• مخاطبان توان یا حوصله فکر کردن برای پیدا کردن راهکارها را ندارند.

در منتورینگ، یک فرد با تجربه به نام منتور، تجربیات و دانش خود را به فردی کم تجربه تر یا با آگاهی کمتری ارائه می‌دهد تا به او در توسعه شخصی و حرفه‌ای کمک کند. منتورینگ، وقتی مناسب است که:

• مخاطب در آن حوزه تجربه ندارد و نیاز به استفاده از تجربه دیگران احساس می شود.

• مخاطب وارد کاری شده است که در آن تازه کار است.

• مسائلی وجود دارد که مخاطب فرصت کافی برای حل آن ها را ندارد.

در کل، تمرکز کوچینگ بر توسعه مهارت‌ها و اهداف فردی/تیمی می باشد. تمرکز مشاوره در ارائه راهنمایی‌های تخصصی و تمرکز منتورینگ در انتقال تجربیات به فرد یا افرادی تازه کار است که در ابتدای مسیری قرار دارند.

اگر هنوز هم متوجه نشدید که کدوم برای شما مناسب تر هست، همین حالا یک تماس با ما بگیرید تا ما بهتون مشاوره بدیم.

1- کسی که پایین کوه ایستاده، مشاور است.

مشاور، تخصص خود را دارد، اما (احتمالاً) تجربه کافی ندارد. با توجه به اینفوگرافیک زیر او با استفاده از دانش و تخصص خود، به افراد کمک می‌کند تا به بالای کوه برسند. علاوه بر این، او پیش زمینه‌ها و خطرات احتمالی راه را نیز به مراجع خود گوشزد می کند.

2- کسی که بالای کوه ایستاده، منتور است.

منتور یکبار این مسیر را تا انتها آمده و فرد با تجربه‌ای است. تجربه‌اش را منتقل می‌کند و کمک می‌کند تا از کوه بالا برود.

منتور، این مسیر را یکبار تا انتها طی کرده و تجربه زیادی دارد. او تجربیات خود را به مراجعین منتقل کرده و به آن ها کمک می‌کند تا به بالای کوه برسد. او در طول مسیر با شما همراه است و نظارت می‌کند که بتوانید به بالای کوه برسید.

3- کسی که از پایین تا بالای کوه با شماست، کوچ است.

یک کوچ در طول مسیر، همیشه در کنار شماست. او از شما مراقبت کرده و به شما توجه می‌کند اما دانش و تخصص خود را به شما منتقل نمی‌کند، اما همچنان به شما کمک می‌کند تا از توانایی‌های درونی خود برای رسیدن به هدف استفاده کنید.

4مشاوره استارتاپ دقیقاً چیست؟

مشاوره استارت‌آپ اساساً شامل یک جلسه (یا چندین جلسه) با متخصصی است که شرکت شما را ارزیابی می‌کند و دستورالعمل‌های کاملی را در مورد نحوه ادامه کار برای رسیدن به نتایج مطلوب ارائه می‌دهد.

بنیانگذاران استارت آپ به دنبال کمک مشاوران هستند زیرا راه اندازی یک کسب و کار یک تلاش دشوار با خطرات فراوان است، به ویژه برای صاحبان کسب و کار.

در واقع، خطرات احتمالی زیادی برای یک کسب و کار وجود دارد که حتی کوچکترین و بی ضررترین حادثه در نهایت می تواند برای استارت آپ کشنده باشد.

5چرا استارت آپ ها به مشاوره نیاز دارند؟

ممکن است راه‌اندازی یک کسب و کار جدید چالش برانگیز باشد، اما یک مشاور استارت‌آپ می‌تواند در مورد چگونگی گذراندن این فرآیند مشاوره ارائه دهد.

آن‌ها می‌توانند به صاحبان کسب‌وکار در تعیین اهداف، توسعه استراتژی برای موفقیت و حفظ تمرکز کمک کنند. یک مشاور همچنین می تواند بینشی در مورد مفاهیم ارائه دهد و با انتخاب های عاقلانه به صاحبان مشاغل کمک کند.

چه کسانی کوچینگ را پیشنهاد کرده اند؟

 

دونالد رامسفلد

۰۵
سیاستمدار جمهوری‌خواه معروف آمریکایی در مورد بیزینس کوچینگ اینطور می‌گوید: همیشه چیزهایی ناشناخته‌ای وجود دارند که آنها را کشف نکرده‌ایم. یک کوچ کسب و کار اطلاعاتی به ما می‌دهد که آنها را از طریق تجربیات خودش با مراجعان دیگر به دست آورده و نگاهی گسترده و فراتر از چشمان ما در اختیارمان می‌گذارد. این اطلاعات می‌تواند باعث شود ما نقاط کور و ناشناخته کسب و کارمان را شناسایی کنیم.

سر الکس فرگوسن

۰۲
سر الکس فرگوسن بر این باور است که کوچینگ نوعی رابطه تعاملی است که به افراد در زمینه شناسایی و هدایت و تحقق اهداف شخصی و شغلی، سریع‌تر از آنچه که خود قادر به انجام آن هستند، کمک می‌کند و علاوه بر افزایش مهارت‌های ارتباطی، حل‌مسئله، کارگروهی و ارتقای توانمندی‌های فردی، به توسعه شایستگی‌های اصلی شغل نیز می‌انجامد.

برایان تریسی

۰۴
خیلی از کارآفرینان موفق دنیا که حتی فکرشان را هم نمی‌کنید؛ از بیزینس کوچینگ برای رشد استفاده کرده‌اند. استیو جابز موسس اپل و همینطور بیل گیتس یکی از پولدارترین افراد در جهان اشاره کرد. فکر می‌کنم زمانی که انسان‌هایی با این‌همه موفقیت، هوشمندی و ذکاوت، خودشان را برتر از دیگران ندانسته و برای رسیدن به اهداف سراغ مربی می‌روند؛ جای سوال برای بقیه مدیران باقی نمی‌گذارند.‌

تیموتی گالوی

۰۱
تیموتی گالوی، نویسنده کتاب های مدیریتی، کوچینگ را استفاده از پتانسیل‌ها برای افزایش عملکرد می‌داند و بر این اعتقاد است که کوچینگ کمکی به یادگیری افراد است و ان را به معنای آموزش نمی شناسد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

02171057115

07132361298